Spark Jobs
  1. Home  / 
  2. Voor bedrijven

We SPARK your business

Welkom bij Spark, dé vernieuwende HR-partner die rekrutering naar een hoger niveau tilt! Een bedrijf op zoek naar talent waar je het warm van krijgt? Op zoek naar een partner om jouw carrière te ontvlammen? Ons team van professionals staat steeds klaar om samen met jou door het vuur te gaan!

Wij combineren een schat aan ervaring op HR-managementniveau binnen KMO’s tot 250 medewerkers met een jarenlange expertise in de uitzendsector.

Team

Fuel your team

Bij Spark begrijpen we als geen ander de uitdagingen in de 'war for talent'. Daarom hebben wij een unieke werkwijze, bestaande uit 3 pijlers:

Employer branding
1. Employer Branding - Shine bright like a diamond

Laat ons samen bekijken hoe je je positioneert als werkgever. Van het uitschrijven van vlammende vacatureteksten, het activeren van social media tot het opzetten van een performant loonbeleid. Wij zetten jouw bedrijf in de schijnwerpers!

Recruitment
2. Recruitment – Ignite success

Onze SPARK-Talent Partner leert jouw bedrijf en cultuur door en door kennen. Kwaliteit staat bij ons voorop, elke voorgestelde kandidaat dient een meerwaarde te bieden.

Onboarding en retentie
3. Onboarding & Retentie - Keep the fire burning

Bij SPARK gaan we verder dan het matchen van een kandidaat. We streven naar een duurzame tewerkstelling met opvolggesprekken en op maat gemaakte onthaalbrochures. We mikken op het uitbouwen van langdurige partnerships.

Maar dat is niet alles. Onze 'advisory'-afdeling staat paraat als jouw klankbord voor alle HR-vraagstukken.

Ontdek Spark HR Advisory